top of page
  • 韓港報小編

【香港娛樂】晒假胸被指走數 張敬軒:自己都尷尬






「軒公」張敬軒炮製、在YouTube播放的《軒公敲碗Special》之「軒公水上遊樂場」,上下兩集已上架,由於軒公激罕地春光任洩,處男露點騷肌,以假爆肌樽領水着上陣,加上兩集內容超級爆笑,短短三日兩集的收看次數逾50萬,更雄踞YouTube的「熱爆影片」榜的第一名及第二名!


軒公說沒有想短片的反應如此熱烈:「拍嘅時候係玩得好開心,到睇到成條片,都覺得大家應該鍾意睇,不過就冇諗過兩條片一齊上埋熱門,衷心多謝大家嘅支持。」對於網民指他「走數」晒肌,他笑說:「雖然係『樽領衫』,個頸位真係連條頸都包到冚,但啲肌肉同其他啲接駁位做得好好,自己着咗上身後,仲要咁多人有萬眾期待嘅眼神,真係好似冇着衫咁,都係赤條條㗎,所以現場我係真尷尬。」


另外,軒公在IG上載感謝歌迷的短片,因歌迷為支持他的新歌《隱形遊樂場》展開不同應援活動,包括攤位遊戲及義賣,令他十分感動。本來他想到現場向歌迷致謝,但因開個唱在即,要全面實施避疫狀態,未能親身到場:「因為我要喺一個無菌嘅狀態下準備好自己,未來11個晚上都要有最好嘅表現,所以隔住鏡頭、隔住電話用自己個心去感受你哋嘅心意,我哋頭場見啦。」



コメント


bottom of page